Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Львівському БТІ – кадрова революція і новий директор

У львівському Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки – заміна керівництва. Виконувачем обов’язків директора установи став Ігор Базарник.

 

У коментарі Гал-інфо депутат Львівської обласної ради, голова комісії з питань комунального майна та приватизації Юрій Моравецький підтвердив цю інформацію. «Колишній директор Петро Кравець написав заяву на звільнення, відтак директором став його заступник Ігор Базарник», – каже він.

 

За словами Моравецького, директора львівського обласного БТІ затверджує сесія обласної ради. Втім, коли саме це питання буде винесене на сесію, голова комісії не зміг сказати. «Думаю, його потрібно розглянути  на одній з найближчих сесій», – додав він.

 

Нагадаємо, Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки є комунальним підприємством Львівської обласної ради.

 

Базарник Ігор Богданович народився 7 травня 1965 року в місті Львові. Освіта вища. У 1984 р. закінчив Львівський житлово-комунальний технікум за спеціальністю: технік-будівельник. У 1994 р. - Львівський політехнічний інститут за спеціальністю: інженер-будівельник. У 2001 р. - Львівську філію академії державного управління при Президентові управління, отримав звання магістра державного управління.

 

Досвід роботи:

1986-1994 старший інженер, начальник відділу експлуатації та ремонту житла, головний спеціаліст відділу житлового господарства, начальник відділу житлового господарства Франківського району.

1994-1996 Львівська міська рада, заступник начальника управління житлового господарства

1996-2001 начальник управління житлового господарства- заступник директора департаменту житлового господарства Львівської міської ради

2001-2002 директор департаменту житлового господарства Львівської міської ради

Із червня 2002 р. заступник міського голови м. Львова з питань житлово-комунального господарства

 

У вересні 2006 року став виконувачем обов’язки голови а згодом і головою Франківської районної адміністрації міста Львова. У серпні 2008 року подав у відставку з цієї посади за власним бажанням. У 2009 році вступив до «Фронту Змін» Арсенія Яценюка і був обраний заступником голови Львівської міської організації.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ