Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівському БЮТі чистка почалася - Людмила Козак більше не керівник обласної фракції

Людмила Козак більше не керівник фракції БЮТ у Львівській обласній раді. Сьогодні, 19 березня, на засіданні фракції в.о. голови фракції обрано депутата Івана Стецьковича. Досі цю посаду обіймала депутат Людмила Козак, яку вважають близькою до нардепа, голови ЛОО "Батьківщина" Івана Деньковича.

Зокрема, у коментарі Гал-інфо Іван Стецькович повідомив, що у засіданні фракції взяло участь 23 депутати, отож, кворум був, оскільки фракція налічує 40 депутатів.

Щодо причин звільнення Людмили Козак, то Ігор Стецькович зазначив, що згідно з Положенням керівника фракції переобирають щодва роки. На запитання-уточнення, чи не пов'язано це з публікаціями у ЗМІ - зокрема, з інтерв'ю І.Деньковича газеті "Експрес", - які засвідчили глибокий конфлік у львівському БЮТі,  Ігор Стецькович зазначив, що Іван Денькович цю ситуацію конфлікту сам і створив і що, вочевидь, йому, Івану Деньковичу, доведеться відповісти за вчинене.

Секретарем фракції обрано Ігоря Сенишина.

Нагадаємо, що у газеті "Експрес" від 11 березня з'явилося cенсаційне інтерв'ю І.Деньковича, у якому останній звинуватив членів БЮТ у Львівській облраді у причетності до прийняття корупційних рішень. Ця ж газета розмістила у номері від 18 березня інтерв'ю екс-голови Львівської обласної ради М.Сендака, у якому останній звинуватив Людмилу Козак у тому, що вона виконувала провідну роль у схемі валютного стимулювання депутатів за проплачені рішення.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ