Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівському драматичному театрі ім. Лесі Українки нема опалення

Щоб перезимувати, Львівський драматичний театр імені Лесі Українки придбав шість обігрівачів для глядацького залу, -- розповіла у коментарі Львівським новинам онлайн Людмила Колосович, художній керівник театру.

Незважаючи на те, що минулоріч театру так і не передбачили коштів на встановлення системи опалення, у глядацькому залі вдається зберігати температуру повітря 17 градусів Цельсія.

“Директор спеціально закупив шість обігрівачів (один -- у фойє, п'ять -- у глядацькій залі). Зараз при 17 градусах у залі можна дивитись вистави, тоді як минулого року у це й же період було 5 градусів і нас закрили, -- сказала Людмила Колосович. -- Дбаємо не лише про глядачів, а й про акторів. Для них також встановили обігрівачі”.

Людмила Колосович запевнила, що коли не буде сильних морозів, то у театрі працюватимуть без перерв. У іншому ж випадку мають запасний план.

“Поїдемо з виставами у інші міста, -- наголошує пані Колосович. -- Зараз налагоджуємо стосунки з театрами у Стрию, домовляємось з Тернополем, Кривим Рогом, Новоград-Волинським”.

Щоправда, через відсутність централізованого опалення, театр змушений піти на жертви. “Ми не зможемо поставити виставу, присвячену до дня народження Лесі Українки. Планували прем'єру на 25 лютого, але доведеться відтермінувати її до червня. Занадто складні у нас умови для роботи”, -- наголосила пані Колосович.

lvivexpres.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ