Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львівському госпіталі лікують журналіста, пораненого під час навчання резервістів

Поранений 6 липня, під час навчань резервістів у Кривому Розі, журналіст В’ячеслав Вовк перебуває на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Про це повідомив начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда, передає кореспондент Гал-інфо.

Як зазначив Іван Гайда, пораненого журналіста привезли до Львова літаком, і він вже сім днів перебуває на лікуванні у львівському госпіталі.

«Зараз в реанімації проходить планове лікування. Лікування складне та тривале», - сказав Іван Гайда.

Як зазначив провідний хірург, полковник медичної служби Іван Богдан, у Львові журналісту зробили операцію.

«Усунули здавлення спинного мозку та відновити функцію хребта. Встановили штучний титановий хребець. Це дозволяє проводити заходи фізичної реабілітації. Він включений в активну реабілітаційну програму. Відновилося самостійне дихання, серцева та судинна діяльність, самостійно їсть. Відносно готовий до реабілітаційних заходів», - сказав хірург.

За словами лікарів, це лише перший незначний в реабілітаційній програмі крок.

«Відновлювальне лікування буде досить тривалим. Лікування багатоетапне», - зазначив Іван Гайда.

Нагадаємо, що 6 липня оператор інформаційного порталу Кривого Рогу «Перший Криворізький» В'ячеслав Вовк отримав вогнепальне поранення в шию під час навчань військовослужбовців. Він був госпіталізовани з кульовим вогнепальним пораненням хребта та спинного мозку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ