Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському історичному музеї обговорять євроінтеграційні та євроатлантичні можливості України

Центр Європейської інформації у Львові, що розпочав нещодавно свою роботу в рамках проекту „Створення Львівського регіонального інформаційного центру з питань європейської інтеграції”, проводить 2 жовтня 2006 року в Історичному музеї міжнародну конференцію «Європейська інтеграція України – шляхи і перспективи» за участю депутатів Європарламенту та ВР України, громадських діячів та керівників місцевого самоврядування, представників проєвропейських польських та українських громадських організацій. Про це повідомив керівник Центру Європейської інформації Володимир Бригілевич.
Під час пленарного засідання депутати Європарламенту подадуть своє бачення розвитку відносин «Україна-ЄС», євроінтеграційних та євроатлантичних можливостей України.
Формування обізнаності українського суспільства щодо Євросоюзу та досвід польських центрів європейської інформації стануть головними темами конференції.
Метою конференції є продовження та розширення діалогу на тему майбутнього Європи та місця України в ній, наскільки реальні наші шанси стати асоційованим чи повноправним членом ЄС.
Конференція має послужити збагаченню знань щодо Євросоюзу, дати можливість у більш практичний спосіб пізнати європейські цінності, заохотити наших громадян до пізнання культури, звичаїв, до обміну думок і поглядів, дебатів та зустрічей для вироблення активної суспільної думки щодо ЄС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ