Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському музеї народної архітектури та побуту створять відділ культурних індустрій

У Музеї народної архітектури та побуту у Львові планують структурні зміни, зокрема управління культури і туризму ЛМР хоче створити відділ маркетингу і культурних індустрій. Відділ займатиметься проведенням етнографічних, фольклорних свят в музеї. Про це сьогодні, 14 січня, під час прес-конференції повідомив начальник управління культури і туризму ЛМР Андрій Сидор.
Сидор зазначив, що у відділі працюватимуть люди, які мають досвід проведення івентів, а також ті, які їздитимуть західними регіонами України та збиратимуть традиції для втілення їх у музеї.
„У Львівському музеї народної архітектури та побуту, крім архітектурної складової, повинна бути складова, яка пов’язана з побутом людей, саме тому ми хочемо, щоб там відбувалися циклічні свята, скажімо кожної суботи та неділі, де туристи та львів’яни зможуть побачити справжні автентичні обряди, а не одне велике свято на рік – „Великдень в гаю”, - зазначив Сидор.
Сидор вважає, що відновлення зоокутка та створення відділу маркетингу і культурних індустрій привабить багато туристів. „Щодо зарплат, то фінансування не буде збільшено, адже відділ планують створити за рахунок вільних вакансій інших відділів і на початках складатиметься з 4-5 осіб, - зазначив Сидор. - А заходи проводитимуться за рахунок бюджету заходів міста та спецфонду музею.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ