Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У львівському Палаці мистецтв відкриється виставка Романа Ковтуна

Сьогодні, 11 березня о 16.00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття фотовиставки світлин Романа Ковтуна (50 робіт), на якій автор «пропонує полишити буденну суєтність буття і турбот та запрошує до храму Природи, де панує гармонія Вічності, рівновага, досконалість і спокій. Саме в ньому Людина може з насолодою і впевненістю здійснювати свій Ритуал Життя, знаходячись в гармонійних відносинах з оточуючим світом», – повідомили організатори.

 

За словами автора світлин, фотографія – це спосіб донести красу світу, у якому панує гармонія, це мелодія душі, спогади і ностальгія, це спроба знайти себе між Вічністю і миттю. 

 

Творчі доробки Романа Ковтуна були представлені:  у Музеї Львівського національного університету імені Івана Франка (авторська фотовиставка “На бистрині дністрових хвиль”, 2003 р.);  у фотогалереї Василя Пилип’юка (авторська фотовиставка “Небо купається у хвилях Дністра”, 2003 р.);  у Центрі української книги “Ця вічна мить...”, 2003 р.;  у Музеї етнографії та художнього промислу інституту народознавства НАН України (авторська фотовиставка “Прийди у гори на світанні”, 2004 р.);  у Львівському палаці мистецтв на Міжнародній мистецькій виставці – Львівський осінній салон “Високий замок - 2009”.  Крім того, є співавтором світлин фотоальбому “Вічна магія Карпат” (Апріорі, 2005 р.). 

 

Світлини Романа Ковтуна використані також при виданні монографії “Олена Степанів” за редакцією професора ЛНУ імені Івана Франка Шаблія О.І., видавничий центр Наукового товариства імені Т. Шевченка, Львів – 2003 р. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ