Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському Палаці Мистецтв відкрився V Фестиваль Західного Регіону «Світ краси. Львів – 2006»

31 березня 2006 року у Львівському Палаці Мистецтв відбулося відкриття V Фестивалю Західного Регіону «Світ краси. Львів – 2006», організаторами якого є «Спілка перукарів Львівщини», Львівська спілка роботодавців сфери послуг «Всім миром».
Під час Фестивалю будуть проводитись навчальні презентації нових технологій, професійні семінари, майстер-класи перукарського мистецтва, візажу, косметології, виставки спеціалізованого обладнання та літератури.
У рамках Фестивалю проходить відкритий V Чемпіонат Західної України перукарського мистецтва, візажу, майстрів нігтьової естетики; IV спеціалізована виставка; професійні семінари та майстер-класи;
«Основна мета Фестивалю — ще раз показати, що місто Львів, Львівська область, та й Україна загалом, володіє прекрасними якостями у перукарському мистецтві, — розповів «Гал-info» перший заступник голови Львівської обласної ради Ігор Держко. — Перукарське мистецтво є невід’ємною ознакою повносправного європейського міста. Кажуть, це один з найдавніших фахів, який формував цехову майстерність ще у античному, середньовічному місті, тому розвиток перукарського мистецтва — це формування не тільки інтер’єру справжнього європейського міста, це і здатність відчувати і творити гармонію, яка буде мати аналогічний відбиток і в архітектурі, і в організації комунальних служб, і в формуванні духовного обличчя. Тому тих 110 майстрів, які зібралися, є піонерами своєї справи, яких ми вітаємо та підтримуємо, які можуть гідно презентувати Україну на міжнародній арені».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ