Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти один з найкращих показників реєстрації учасників ЗНО - 3 476 осіб

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти один з найкращих показників реєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання - 3 476 осіб, всього в Україні зареєструвалося 25 тисяч учасників. Про це сьогодні, під час прес-конференції у Львові повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.
Директор Львівського РЦОЯО Лариса Середяк зазначила, що станом на 13 січня у центрі зареєструвалося на участь у ЗНО 3 476 осіб, з них проживають у Львівській області - 1 891, Рівненській області - 1 054, Волинській області – 531. Найбільша кількість зареєстрованих - учні загальноосвітніх навчальних закладів - загалом 2 471 учасник; учні, студенти ВНЗ І - II рівнів акредитації та ПТНЗ - 612 особи; випускники минулих років - 393 особи.
Лікарчук зазначив, що цьогорічні темпи реєстрації майже не відрізняються від минулорічних. „Це дуже сумно, адже в минулому році в останні дні прийшлося відкривати додаткові пункти реєстрації та продовжувати її термін, проте цьогоріч терміни реєстрації не будуть змінювати”, - наголосив він. – З 19 січня очікується пік надходження заяв, а поки що реєстратори читають газети”.
Нагадаємо, що реєстрація учасників ЗНО розпочалася 1 грудня 2008 року, яка триватиме до 3 березня 2009 року. Під час реєстрації учасник ЗНО повинен обрати до п'яти предметів, які йому необхідні для вступу до ВНЗ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ