Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У львівському штабі Януковича заявили про напад на членів комісії

Шестеро невідомих осіб з допомогою кастету намагались примусити прийняти вигідне штабу Тимошенко рішення. Це відбувалось на очах працівників міліції, а до дільниці під'їжджав сам начальник виборчого штабу Ю.Тимошенко на Львівщині, народний депутат України Іван Денькович, - про це йдеться у заяві керівника виборчого штабу В.Януковича на Львівщині, народного депутата України Петра Писарчука, – повідомила прес-служба ЛОО ПР.

 

«У деяких ЗМІ прозвучала неправдива, а фактично дезінформація виборчого штабу Ю.В.Тимошенко на Львівщині щодо подій на ДВК № 64 117 ТВО м. Львова, у якій йшлося про те, що представники В.Януковичи вчинили тут п'яний дебош.

 

Оскільки я особисто виїзжав біля 8.30 год. на цю дільницю, то можу стверджувати, що абсолютно всі члени дільниці, серед яких багато молоді, були тверезими. Тож інші заяви є нічим іншим ніж приниженням честі і гідності цих молодих людей і це буде вирішено в судовому порядку. Оскільки ні ДВК, ні окружна комісія не могли прийняти рішення щодо підрахунку голосів неналежно-оформленої скриньки, представники В.Ф. Януковича в дільничній комісії наполягали, щоб це питання було вирішено в суді. Член ДВК від Ю.Тимошенко пан Сенишин почав буцімто телефонувати юристу виборчого штабу, щоб він під'їхав і допоміг вирішити цей спір. Натомість під'їхало шестеро невідомих осіб і почали в коридорі з допомогою кастету «виховувати» наших представників Ковча П., Кисельова О. та Остапенко О. Очевидці стверджують, що це відбувалось на очах працівників міліції, а до дільниці під'їжджав сам начальник виборчого штабу Ю.Тимошенко на Львівщині, народний депутат України Іван Денькович.

 

Особливо хочу зазначити, що під час моїх відвідин виборчої дільниці, тут знаходився багаточисельний загін представників міліції на чолі з заступником керівника Залізничного райвідділу УМВС. Як стверджували члени ДВК від Януковича В.Ф., працівники міліції втручались в роботу комісії, лякали їх, що коли вони не проголосують за вигідне протилежній стороні рішення, вони складуть акт, що представники від В.Януковича п'яні.

Ось чому я попоросив працівників міліції займатись виконанням своїх прямих обов'язків і покинути приміщення виборочої дільниці.

 

Прикладів такого демократичного поводження прихильників Ю.В.Тимошенко на виборчих дільницях більше ніж достатньо. Так, в Сокальському районі в селі Рекунець громадянин Сподарик Я. кинувся з кулаками на голову сільської ради, звинувачуючи його в прихильності до В.Ф.Януковича. В селі Глиняни Золочівського району звільнили дівчину з роботи тільки за те, що вона пішла у виборчу комісію від нашого кандидата. Всі ці факти будуть розлідуватись у рамках чинного закону і ми зуміємо захистити кожного свого прихильника від надто екзальтованих опонентів, для яких закон не писаний. На щастя, така філософія відходить у минуле», - йдеться у заяві.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ