Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У львівському трамваї пасажир-«заєць» погрожував кондуктору пістолетом

У Львові пасажир з незакомпастованим талоном погрожував пістолетом контролеру та пасажиру трамвая, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«17 березня 2010 року  контролер електротранспорту під час перевірки наявності проїзних документів виявила у салоні трамвая безбілетного пасажира. У відповідь на прохання пред’явити талон, пасажир попросив контролера показати  службове посвідчення. Задовольнившись тим, що його прохання було виконане, віддав контролеру незакомпостований квиток, який вона погасила. Буквально за кілька секунд став вдруге вимагати у контролера посвідчення і почав, заламуючи руку, виривати документ з рук. На допомогу контролеру підійшли пасажири і на зупинці «вул. Сахарова» вивели хулігана  із салону трамвая. Власне тут він і вихопив з кишені пістолет, скеровуючи його в бік пасажира-захисника. Шокована побаченим, контролерка притиснула хулігана до турнікету і скерувала дуло пістолета в землю, після чого пролунав постріл. Зловмисника вдалося доправити до кабінету служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» і викликати міліцію. На жаль, міліція не поспішає допомагати квитковим контролерам. Не спішили представники органів правопорядку і на цей раз. Поки прибув представник міліції хуліган, погрожуючи новими розборами, вирвався на вулицю», – говорить начальник служби контролю ЛКП «Львівелектротранс»  Андрій Король.

 

Пізніше з’ясувалося, що інцидент, коли контролеру погрожували пістолетом не перший. У службу контролю, правда із запізненням майже в місяць, надійшла доповідна від іншого контролера, якому теж у трамваї №3 погрожували пістолетом.

 

Контролер, не ймучи віри, що в міліції стануть шукати безбілетного пасажира з пістолетом, адже на заяви контролерів представники правоохоронних органів ще жодного разу не зреагували адекватно, навіть не намагався заявляти про свою пригоду. І поки на хуліганські витівки правопорушників транспортної дисципліни в органах міліції дивитимуться крізь пальці, «полювання» на контролерів із пістолетом може ще не раз повторитися», – додав Андрій Король.

 

Після випадку, що стався 17 березня контролер звернулася до медпункту, де їй поставили діагноз: гіпертонічний криз, вегето-судинна дистонія і травматичне пошкодження середнього пальця правої руки.

 

Нагадаємо, раніше у Львові безквиткова пасажирка покусала контролера при виконанні ним службових обов’язків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ