Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському Центрі Родини допомагають впоратися з сімейними проблемами та готують пари до одруження

У Львові працює студійно-катехитичний комплекс Центру Родини Фонду св. Володимира при Храмі Христового Воскресіння за адресою вул. Городоцька, 319а. У центрі проводять різнопланову навчально-виховну програму для зміцнення українських сімей та виховання молоді з раннього віку. Там діють Християнська Порадня для родин, соціальна служба «Родина в потребі», Товариство багатодітних родин зі щомісячними виховними програмами для подружжя та дітей різного віку, навчально-виховні студії для дітей і молоді (іноземні мови, навчання на комп’ютері, народне мистецтво, українська кухня). Майбутніх матерів запрошують до «Школи народжувати». Загалом у Центрі працюють 28 педагогів, серед яких лікарі, психологи, логопеди, знавці української культури та мистецтва.
Як повідомили працівники Центру, робота з молодими сім’ями, а також підготовка пар до одруження дає якісні результати. За останній час у Львові стало менше розлучень (до 2002 року було 52,7%, до 2009 року - 34%).
У прес-службі міської ради Львова повідомили, що пріоритетним напрямком діяльності центру є відновлення молодої української родини як здорової клітини нації у таких формах діяльності, як творення спільнот солідарності родин, духовно-патріотичне виховання дітей та молоді, лікарська опіка над родинами, психологічна підтримка і захист у важких обставинах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ