Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті відбудеться День кар’єри ЄС

У Львівському національному університеті імені Івана Франка 10-11 листопада 2021 року відбудеться День кар'єри ЄС. Подія реалізується в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні» за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Львівський університет долучається до організації події вже п’ятий рік поспіль. Співорганізаторами заходу є Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Центру маркетингу та розвитку спільно із Інформаційним центром ЄС. Метою проведення Днів кар'єри ЄС є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішними в контексті європейської інтеграції України.

У рамках Дня кар'єри ЄС будуть відбуватися такі заходи, як панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги, ярмарок вакансій та презентації компаній-роботодавців, які долучаються до події. 

Цільова аудиторія події - студенти, аспіранти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці та представники компаній-роботодавців, громадських організацій, волонтерських проєктів, для яких це чудова нагода поділитися досвідом кар’єрного зростання фахівців, надати чимало корисних порад з власного досвіду та обрати серед активної студентської спільноти майбутніх працівників для своєї компанії.

День кар'єри ЄС буде відбуватися в онлайн-форматі.

Більше інформації про подію та учасників, які долучилися, можна переглянути у Facebook події.

Зареєструватися на подію можна за посиланням: https://cutt.ly/nRfDTRG

Програма заходу, графік проведення презентацій компаній-учасників і проведення тренінгів буде розміщено на сайті Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ