Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівських школах більше не живуть переселенці

У школах Львівської громади більше не живуть переселенці. Їх переселили у інші локації, щоб підготувати навчальні заклади до нового очного навчального року.

Як повідомляють в управлінні освіти Львівської міської ради, впродовж літа для переселенців, які проживали у міських школах, шукали нові місця проживання. Станом на серпень всі навчальні заклади вже звільнили для проведення офлайн-навчання. 

Зараз у закладах, де потрібно, проводять ремонтні роботи укриттів, закуповують необхідне оснащення, адже ключовий критерій для запуску очного навчального процесу – безпека дітей.

Нагадаємо, з початку воєнних дій Львів став головним центром з перебування та розміщення внутрішньо переміщених осіб, які шукали тимчасового (перед виїздом за кордон) чи постійного прихистку у безпечному місці. З 24 лютого понад 5 мільйонів людей пройшли через Львів, близько 2 мільйонів – перебували тут більш ніж 2,5 місяці, 200 тисяч знайшли тут прихисток та залишались жити. На початку війни понад 500 комунальних закладів міста стали прихистком для переселенців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ