Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівських центрах зайнятості на 28 тис. безробітних 1 599 вакансій – муляри, штукатури, двірники

У центрах зайнятості Львівщини впродовж двадцяти днів листопада п. р. зареєструвалося 3,3 тис. незайнятих громадян. У середньому щодня за наданням послуг зверталася 221 особа. Серед них були колишні працівники ТзОВ «Галичина-Захід», ТзОВ «Кооператив № 36», ТзОВ «Золочівагробуд», ВАТ «Молокзавод «Самбірський», ТзОВ «Цегельний завод «Промінь», ТзОВ «Сокальський добробуд», СГ ТзОВ «Горуцьке», ТзОВ «Агро Фрутіка Бишків» тощо, – повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

 

Примітно, що чисельність незайнятих громадян, котрі перебували на обліку в службі зайнятості, порівняно з початком місяця зменшилася на 0,8 тис. і становила 28,2 тис. осіб. Актуальних вакансій на цей час налічувалося 1 599. На кожну із них у середньому претендувало 18 осіб з числа незайнятих громадян. Хоча у деяких районах області, зокрема Золочівському, Жидачівському, Буському, Старосамбірському, за одне вільне робоче місце конкурували від 136 до 204 пошуковців праці.

 

Підприємства здебільшого запрошують на роботу мулярів, штукатурів, бетонярів, електрогазозварників, продавців, барменів, офіціантів, охоронників, прибиральників виробничих і службових приміщень, двірників тощо.

 

Чисельність тих, хто упродовж двадцяти днів листопада п. р. отримав роботу за посередництва служби зайнятості, становила 1,7 тис. осіб. Усього ж цього року працевлаштовано 32,1 тис. осіб, охоплено професійним навчанням 8,7 тис., до оплачуваних громадських робіт залучено  7,4 тис. безробітних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ