Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівських ЖЕКах надаватимуть безкоштовні юридичні консультації

Львівська міська рада продовжує розширювати спектр корисних послуг для львів’ян. Відтепер юридичні консультації городяни мають можливість отримувати не лише в центрах обслуговування мешканців, але й у своїх ЛКП, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Проект «Юридична служба для львів’ян» у міській раді почали втілювати ще в червні минулого року. Він мав на меті надання юридичної допомоги мешканцям на місцях в ЖЕКу та розробку каталогу вирішення проблем для львів’ян.

 

Віднедавна мешканці Львова можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію стосовно будь-яких проблем у сфері ЖКГ та ознайомитися з юридичними документами у ЛКП свого району. Молоді юристи після проходження навчання та атестації у Ратуші, розпочали надання таких консультацій. 

 

Графік прийому можна дізнатися на гарячій лінії міста за тел.: 15-80.

 

Наразі юристи консультують в таких ЛКП: «Айсберг», «Старий Львів», «Львівський ліхтар», «Цитадель–центр», «Центральне», «Сяйво», «Сріблястий»,  «Стимул-Сихів», «Навколо базару», «Старий Сихів», «Під Зуброю» та «Княже місто», «Каменяр-центр» та в приміщенні Галицької районної адміністрації в Центрі обслуговування мешканців. Утім, їх кількість постійно зростає і, врешті, у кожному ЖЕКу буде доступна така послуга. Наразі ж у Ратуші починає навчання третя група молодих юристів, які долучаться до проекту.

 

«Цей проект – яскравий приклад співпраці влади і молоді для користі львів’ян. Студенти здобувають нові знання та досвід, проходять спеціальні навчання і починають допомагати мешканцям. Для кожного з них  - це велика справа», - каже керівник управління внутрішньої політики Наталя Міхнова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ