Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівводоканалі працевлаштували двох українців, які втікаючи від війни знайшли прихисток у місті

Двоє людей, які рятуючись від війни знайшли прихисток у Львові, отримали роботу у Водоканалі. На сьогодні у процесі працевлаштування на цьому підприємстві ще кілька вимушено переміщених українців, інформує пресслужба ЛМР.

Своєю історією поділився 30-річний Єгор, який народився і виріс в місті Сєвєродонецьк: «На жаль, ще у 2014 році я, як і все місто, відчув на собі окупаційну навалу рф. Вже й не вірилось, що щось подібне може знову статись. І сталося. Спочатку чули тільки вибухи здалеку. Але коли бачиш як снаряд влучає в сусідній будинок, і обвалюється стіна, то від цієї реальності волосся стає дибки.

Ще на початку березня були думки, що це скоро скінчиться. Але з кожним днем ставало все гірше, навколо - вибите скло, зруйновані балкони, повалені дахи. Я вирішив виїздити з Сєвєродонецька і їхати до Львова, бо тут вже жили мої брати, які виїхали раніше.

У Львові я з перших днів шукав роботу і знайшов її у Львівводоканалі. Маю вищу технічну освіту. Тут мене зустріли добродушно, морально підтримали. Колектив дружній, бригада цікавиться як я обживаюся в новому для себе місті, і всіляко підтримує мене.

Сподіваюсь, як і весь світ, на найскоріше закінчення війни і початок відновлення своєї країни. Впевнений, що попереду - найкраще. Слава Україні!».

Нагадаємо, у Львові знайшли прихисток близько 200 тис.людей. У місті працює Центр підтримки, де, зокрема, допомагають знайти роботу людям, які рятуються від війни. Адреса Центру - вул. Князя Романа, 6, контактний номер телефону: +38 050 555 44 61. У понеділок – п’ятницю тут працюють з 10.00 до 18.00. У суботу – з 11.00 до 17.00. Неділя – вихідний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ