Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львів’янина на кордоні забрали майже 40 тис. євро і автомобіль

Прикордонниками Львівського прикордонного спільно з працівниками митниці загону було попереджено контрабанду іноземної валюти, – повідомила начальник прес-служби, прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону капітан Ярослава Мельник.

 

О  02.00 на виїзд з України прибув мікроавтобус марки «Мерседес» 2006 року випуску під керуванням 29 річного громадянина України, мешканця  міста Львова. Під час візуального огляду даного транспортного засобу у прикордонників виникла підозра щодо можливого переміщення товарів, заборонених для вивозу  з території України.

 

Відтак, прикордонниками було виявлено 37 675 євро, які були загорнуті у білий папір, обмотаний клейкою стрічкою, і заховані в конструктивній порожнині передньої панелі приладів за речовим ящиком.

 

Валюту вилучено та передано на склад митниці. По факту виявленої валюти було складено протокол про порушення правил,  сума оцінки –    410 613 гривень.

 

За перевезення валюти з приховуванням від контролю, що утруднюють їх виявлення  вилучено транспортний засіб та передано на склад митниці,  сума оцінки – 137 870 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ