Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львов під час конфлікту зловмисник кілька разів вдарив чоловіка ножем у живіт

У Львові оперативники затримали зловмисника, причетного до замаху на вбивство чоловіка. Про це повідомили 26 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Поліція Львівської області

За скоєне затриманому, жителю Нового Роздолу, який завдав потерпілому кількох ударів ножем в ділянку живота, загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

25 березня о 18.20 до поліції надійшло повідомлення від медиків про пацієнта, госпіталізованого у реанімаційне відділення лікарні з множинними ножовими пораненнями.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 37-річний львів’янин.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські також встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний мешканець Нового Роздолу віком 38 років. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому кількох ударів ножем в область живота.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання для нього міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Труїли і обкрадали приїжджих: у Львові затримали групу зловмисників, які труїли та обкрадали приїжджих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ