Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові 200 студентів одночасно підтягнуться на турніках, - відзначатимуть Міжнародний день студентського спорту

Завтра, 20 вересня 2018 року студенти Львівщини масовим флеш-мобом з підтягування відзначать Міжнародний день студентського спорту.

Захід розпочнеться о 10.40 і триватиме до 12.15 на території спортивного містечка Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (вул. Героїв Майдану, 32).

За цей час студенти-учасники з близько 20 закладів вищої освіти м. Львова разом виконають Національний гімн України, а потім підтягуватимуться на перекладині. Кожен з учасників, яких зареєструвалося понад 200, планують підтягнутись не менше 15 разів.

Після фізичних вправ серед учасників флеш-мобу розіграють  ексклюзивні шкарпетки від dodo-socks, м’ячі від Федерації футболу Львівщини та українську літературу від департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Підтримати учасників флеш-мобу завітають зірка “Ліги сміху”, актор команди “VIP-Тернопіль”, відомий гуморист Тарас Стадницький, голова відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області Юрій Турянський, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

Ініціатори заходу – Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне спортивне товариство студентів “Гарт” та Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ