Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Пацієнти із підозрою на коронавірус у Львові: хто вони і звідки прибули. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

У Львівській інфекційній лікарні перебувають 48 пацієнти із симптомами респіраторної інфекції, у яких є підозра на коронавірусну інфекцію COVID-19. Загалом у Львові вже 100 підозр на коронавірус. Майже усі вони нещодавно перебували за кордоном, є й контактні, які не були за кордоном.
На світлині персонал лікарні. Фото - прес-служба Львівської ОДА.

Про це повідомляє Гал-інфо з посиланням на офіційні дані отримані в лікарні.

ІНФОРМАЦІЯ ОНОВЛЮЄТЬСЯ!!!

27 березня

У період з 8:00 по 18:00 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 8 осіб. Пацієнти з Пустомитівського та Миколаївського районів, а також міста Львова. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 48 осіб. На самоізоляції знаходяться 62 осіб. За увесь час виписано - 49 пацієнтів. Стан усіх хворих - середньої важкості, або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 159 людей.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 59 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 100 осіб. У трьох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

У період з 22:30 26 березня по 08:00 27 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. Пацієнти з міст Борислава та Мостиська. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 55 осіб. На самоізоляції знаходяться 58 осіб. За увесь час виписано - 38 пацієнтів.

Стан усіх хворих - середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 151 людина.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 36 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 115 осіб. У трьох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 27 березня в Україні 218 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 5 летальних, 4 пацієнт одужало. За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

  • Вінницька область — 5 випадків;
  • Волинська область — 2 випадки;
  • Дніпропетровська область — 3 випадки;
  • Донецька область — 2 випадки;
  • Запорізька область —  8 випадків;
  • Закарпатська область — 1 випадок;
  • Житомирська область — 2 (1 летальний) випадки;
  • Івано-Франківська область — 24 (2 летальних) випадки;
  • м. Київ — 47 випадків;
  • Київська область — 32 випадки;
  • Львівська область — 3 випадки; 
  • Луганська область — 1 випадок;
  • Одеська область — 4 випадки;
  • Рівненська область — 9 випадків;
  • Тернопільська область — 25 випадків (1 летальний); 
  • Херсонська область — 1 випадок;
  • Чернівецька область — 47 (1 летальний) випадків;
  • Черкаська область — 2 випадки.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 27 березня 2020 року до Центру надійшло 277 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 1401 повідомлення про підозру на COVID-19.

26 березня

У період з 8:00 по 17:00 годину 26 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 4 осіб. Пацієнти з міста Львова та Жовківського району. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 54 особи. На самоізоляції знаходяться 57 особи. За увесь час виписано - 37 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 148 людейЗа результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 119 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

У період з 21:45 25 березня по 8:00 26 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Нового Роздолу, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 53 особиНа самоізоляції знаходяться 54 особи. За увесь час виписано - 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 144 людини.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 115 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

  • Вінницька область — 1 випадок;
  • Волинська область — 2 випадки;
  • Дніпропетровська область — 2 випадки;
  • Донецька область — 1 випадок;
  • Запорізька область —  7 випадків;
  • Житомирська область — 2 (1 летальний) випадки;
  • Івано-Франківська область — 16 (2 летальні) випадків;
  • м. Київ — 34 випадки;
  • Київська область — 24 випадки;
  • Львівська область — 2 випадки;
  • Луганська область — 1;
  • Одеська область — 4;
  • Тернопільська область — 15 випадків (1 летальний;
  • Херсонська область — 1 випадок;
  • Чернівецька область — 42 (1 летальний) випадки;
  • Черкаська область — 2 випадки.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 26 березня 2020 року до Центру надійшло 183 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 1124 повідомлення про підозру на COVID-19.

25 березня

У період з 7:50 години по 17:30 години, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 7 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Стрия та Винник. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 44 особи. На самоізоляції знаходяться 53 осіб. За увесь час виписано - 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 134 людини.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 2 результати тестів - від'ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 особи. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної тер

***

У період з 21:30 години 24 березня по 7:50 годину 25 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 7 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. 

Пацієнти з міста Львова, Золочева, Хмельницької області. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 44 особи. На самоізоляції знаходяться  46 осіб. За увесь час виписано - 37 пацієнтів. 

Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.
Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19  звернулося 127 людей.

За результатами тестів у  6 осіб - грип.  Ще  2 результати тестів - від'ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у  29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є  96 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків. Виявлено перші випадки інфікування у Волинській, Одеській, Луганській та Запорізькій областях.

Наразі коронавірусна хвороба зафіксована:

▪️Волинська область — 1 випадок (виявлено за останню добу);
▪️Запорізька область — 2 випадки (виявлені за останню добу)
▪️Дніпропетровська область — 2 випадки;
▪️Донецька область — 1 випадок;
▪️Житомирська область — 2 (1 летальний) випадки;
▪️Івано-Франківська область — 5 (1 летальний) випадків;
▪️м. Київ — 31 випадок (з них 2 виявлено протягом останньої доби);
▪️Київська область — 22 випадків (з них 7 протягом останньої доби);
▪️Львівська область — 2 випадки;
▪️Луганська область — 1 (виявлено за останню добу)
▪️Одеська область — 1 (виявлено за останню добу)
▪️Тернопільська область — 4 випадки (2 з яких виявлено протягом останньої доби; 1 летальний);
▪️Чернівецька область — 38 (1 летальний) випадків, з них 13 виявлено протягом останньої доби;
▪️Черкаська область — 1 випадок.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 25 березня 2020 року до Центру надійшло 185 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 941 повідомлення про підозру на COVID-19.

24 березня

У період з 8:30 години до 17:30 години 24 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Новояворівська, Пустомит, а також Городоцького району.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 38 осіб. На самоізоляції знаходяться 43 осіб. За увесь час виписано - 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих - середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 118 людей.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 2 результати тестів - від'ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 89 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

У період з 21:30 години 23 березня по 8:00 годину 24 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію не звернувся жоден пацієнтПро це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

***

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків.

Наразі коронавірусну хворобу виявлено у:

  • Дніпропетровська область — 2 випадки;
  • Донецька область — 1 випадок;
  • Житомирська область — 2 (1 летальний) випадки;
  • Івано-Франківська область — 5 випадків (1 летальний);
  • м. Київ — 29 випадків;
  • Київська область — 15 випадків, з них 10 протягом останньої доби;
  • Львівська область — 2 випадки;
  • Тернопільська область — 2 випадки, з яких 1 протягом останньої доби;
  • Чернівецька область — 25 випадків (1 летальний);
  • Черкаська область — 1 випадок.

Що відбувається в інфекційній лікарні Львова: розмова з головним лікарем

23 березня

З 00.00 год 24 березня у Львові та Львівській області почав діяти режим надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру регіонального рівня.

***

Ввечері Львівщина отримала тести для виявлення коронавірусу. Це перша партія, яка закриває першочергові потреби. В найближчі дні очікуємо додаткові поставки. Тести передадуть Львівському обласному лабораторному центру та у медичні установи.

***

У період з 15:00 години по 21:30 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 7 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Пустомитівського району.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 40 осіб. На самоізоляції знаходяться 39 осіб. За увесь час виписано - 34 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 113 людей.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 23 результати тестів - від'ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у 27 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 86 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії

***

У період з 8:00 години до 15:00 години 23 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 39 осіб. На самоізоляції знаходяться 33 осіб. За увесь час виписано - 34 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 106 людей.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 23 результати тестів - від'ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у 27 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 79 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

У період з 21:30 години 22 березня до 8:00 години 23 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію за ніч ніхто не звертався. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

***

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 23 березня в Україні 73 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 26 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

  • Чернівецька область - 25 випадків (1 летальний, 1 одужання)
  • Житомирська область - 2 випадки (1 летальний)

  • Київська область - 5 випадків

  • Донецька область - 1 випадок

  • Дніпропетровська область - 2 випадки

  • Івано-Франківська область - 5 випадків (1 летальний)

  • Львівська область -2 випадки

  • Тернопільська область - 1 випадок

  • Черкаська область - 1 випадок

  • м. Київ - 29 випадків

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 23 березня 2020 року до Центру надійшло 114 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 645 повідомлень про підозру на COVID-19.

22 березня

Станом на вечір, на Львівщині зафіксували другий випадок захворювання на коронавірус.

***

У період з 8:30 до 16:30 години 22 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилося ще 3 пацієнти. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова та Перемишлянського району.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 54 особи. На самоізоляції знаходяться 32 осіб. За увесь час виписано - 11 пацієнтів.

Стан усіх хворих - середньої важкості або близький до задовільного. У однієї пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 97 осіб. За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 4 результати тестів - від'ємні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 87 осіб. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тестування. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

У період з 17:00 год 21 березня по 8:00 год 22 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явився ще 21 пацієнтПро це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Дрогобицького, та Стрийського, Кам’янка-Бузького районів, Тернопільської та Рівненської областей.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 53 особи. На самоізоляції знаходяться 30 осіб. За увесь час виписано - 11 пацієнтів.

Стан усіх хворих - середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 94 особи.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 4 результати тестів - від'ємні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тестування. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

***

Станом на 10:00 22 березня в Україні 47 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 6 нових випадків, усі вони - у м. Київ.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

  • Чернівецька область - 25 випадків (1 летальний, 1 одужання)
  • Житомирська область - 2 випадки (1 летальний)
  • Київська область - 4 випадки
  • Донецька область - 1 випадок
  • Дніпропетровська область - 2 випадки
  • Івано-Франківська область - 2 випадки (1 летальний)
  • Львівська область -1 випадок
  • Тернопільська область - 1 випадок
  • м. Київ - 9 випадків

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 22 березня 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 81 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 531 повідомлення про підозру на COVID-19.

21 березня

У другій половині дня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилось ще 11 пацієнтівПро це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я ЛОДА з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Турківського та Сколівського районів.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 44 особи.

На самоізоляції знаходяться 18 осіб. За увесь час виписано - 11 пацієнтів.

Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 73 особи.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. Ще 4 результати тестів - від'ємні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 62 особи. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати контрольного тесту.

***

За оперативною інформацією, з 21:00 години 20 березня до 09:00 години 21 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилось ще дев’ять пацієнтівПро це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

До інфекційної лікарні госпіталізували 8 осіб з міст: Львів, Дрогобич, Кам’янка - Бузького району, Тернопільської області, Жовківського району, Сокальського району.

Ще один пацієнт - громадянин Великої Британії, який уже 6 років проживає у місті Львові.

Здійснюється обстеження пацієнтів, аналізи на COVID-19 будуть відібрані, після чого їх відправлять в Київ.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 42 особи. На самоізоляції знаходяться 9 осіб. За увесь час виписано - 11 пацієнтів.

У всіх пацієнтів є клінічні прояви гострої респіраторної інфекції. Стан усіх хворих - стабільний.

Загалом на Львівщині із підозрою COVID- 19 звернулося 62 особи.

Як повідомлялось раніше, за результатами тестів у 6 осіб - грип, ГРВІ. Ще 4 результати тестів - від'ємні. За увесь час сумарно у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 52 особи. У одного пацієнта - позитивний результат тесту на коронавірус. Очікуються результати повторного тесту.

Питання життя і смерті: Медики на передовій боротьби з COVID-19

***

За інформацією МОЗ, станом на 10:00 21 березня в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 15 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

  • Чернівецька область - 25 випадків (1 летальний, 1 одужання)
  • Житомирська область - 2 випадки (1 летальний)
  • Київська область - 3 випадки
  • Донецька область - 1 випадок
  • Дніпропетровська область - 2 випадки
  • Івано-Франківська область - 2 випадки (1 летальний)
  • Львівська область -1 випадок
  • Тернопільська область - 1 випадок
  • Харківська область - 1 випадок
  • м. Київ - 3 випадки

20 березня

У Львові є перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19. Мешканець Львова, 1950 р.н., який 13 березня повернувся з Німеччини.

Пацієнт вже одужав. Аналізи забирали 13.03.2020 року. На сьогодні відсутні симптоми. Повторні аналізи забрали і відправили в роботу.

***

За оперативною інформацією, за пізній вечір та ніч в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилось ще вісім пацієнтівПро це повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

До інфекційної лікарні госпіталізували 6 осіб з Жовківського району та міста Львова.

Інші 2 хворих з Бузького району та міста Львова знаходяться на самоізоляції.

Зазначимо, що серед цих восьми осіб є діти 2011 та 2016 року народження.

Здійснюється обстеження пацієнтів, аналізи на COVID-19 будуть відібрані, після чого їх відправлять в Київ.

У всіх пацієнтів є клінічні прояви гострої респіраторної інфекції.

Стан усіх хворих - стабільний.

COVID-19 і Львівщина: у яких районах фіксують підозри на коронавірус

***

Станом на ранок, 20 березня, у Львівській інфекційній лікарні перебуває 30 пацієнтів із симптомами респіраторної інфекції, у яких є підозра на коронавірусну інфекцію COVID-19.

За весь період часу на Львівщині медики зафіксували 44 підозри на коронавірусну інфекцію. Результати лабораторних досліджень у 4 осіб підтвердили діагноз грип, у ще 4 аналіз дав від’ємний результат на COVID-19.

Станом на ранок, 20 березня, в області залишається 36 підозр на коронавірусну інфекцію COVID-19. Із них 30 пацієнтів госпіталізовано у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. Ще 6 на самоізоляції вдома.

***

Голова Львівської ОДА Максим Козицький повідомив, що медики Львівщини, які працюють "на передовій у боротьбі із коронавірусом", отримають надбавку до заробітної плати. Відтак, на премії лікарям та медичному персоналу з обласного бюджету профінансовано 20 млн грн.

***

У МОЗ повідомили, якщо кількість випадків інфікування коронавірусною інфекцією в Україні збільшиться, карантин буде продовжений. Наразі він триватиме до 3 квітня.

***

Станом на ранок 20 березня у світі офіційно зареєстровано 224 517 випадків зараження коронавірусом SARS-CoV-2, 10 030 смертей та 86 025 випадків, коли пацієнти успішно одужали після зараження.

19 березня

Центром громадського здоров'я України (станом на 20:00 19 березня) лабораторно підтверджено 21 випадок COVID-19. За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2).

За результатами досліджень регіональних лабораторій протягом 19 березня виявлено:

Дніпропетровська - 2;
Житомирська - 1;

Також один випадок підтверджено у м. Київ.

Зафіксовано 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні.

***

Станом на 19:00 в інфекційну лікарню Львова привезли ще двох пацієнтів.

  • чоловік з м. Броди 1955 р. н.
  • чоловік з Яворівщини, 1987 року народження, знаходиться на самоізоляції. Він контактував з особою, у якої також підозра на коронавірус.

Загалом на Львівщині із підозрою COVID- 19 звернулося 36 осіб

***

Прийшли перші результатами тестів пацієнтів Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. У 4 осіб - грип, у 2 інших - ГРВІ.

***

МОЗ повідомило, що лабораторно підтверджено 2 нові випадки інфікування COVID-19: один випадок у м. Києві, ще один - у Житомирі. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування.

Наразі в Україні зафіксовано 18 випадків інфікування коронавірусом COVID-19, два з них - летальні.

***

До Львівської обласної інфекційної лікарні з військового госпіталю привезли контрактника у якого підозрюють коронавірусну інфекцію COVID-19.

Йдеться про чоловіка 1973 р.н, із с. Монастирок-Оглядівський Радехівського району. Учора до лікарні госпіталізували його 17-річного сина. Він разом із сином контактували із хворим на COVID-19, який підтвердився в іншій області.

Станом на 15:30 у Львові у 30 осіб підозрюють коронавірусну інфекцію COVID-19. З них 27 осіб перебувають в інфекційній лікарні.

***

Станом на 10:30 на Львівщині 29 підозр на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Троє  із них на амбулаторному лікуванні.

  • Жінка зі Львова, (1979 р.н.), яка була в Польщі, відмовилась від госпіталізації.
  • Жінка з Миколаєва (1994 р.н.), яка була за кордоном, відмова від госпіталізації.
  • Жінка зі Львова (1969 р.н.), яка була в Австрії, відмовилась від госпіталізації

Протягом ночі до лікарні доправили двоє нових пацієнтів .

  • Жінка зі Львова (1969 р.н.), яка була в Австрії. Проконсультована, відмовилась від госпіталізації. Самоізоляція вдома.
  • Жінка зі Львова (1997 р.н.), яка була у Польщі.

Загалом у Львові, станом на ранок 19 березня, у 29 осіб підозрюють коронавірусну інфекцію COVID-19. Із них 26 пацієнтів госпіталізовано в інфекційну лікарню Львова, а ще 3 перебувають вдома на самоізоляції.

***

За інформацією МОЗ, станом на ранок 19 березня в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків COVID-19,  з них 2 летальних.

***

Станом на ранок 19 березня у світі офіційно зареєстровано 218 815 випадків зараження коронавірусом SARS-CoV-28 810 смертей та 84 114 випадків, коли пацієнти успішно одужали після зараження.

Карантин: як дезінфікувати речі, коли приходиш з вулиці, - поради лікаря-інфекціоніста

18 березня

Головний епідеміолог Львівської області Наталя Тімко повідомила на Facebook про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні станом на 22:30 за допомогою звернувся 31 хворий з підозрою на COVID-19. 

***

Станом на 21:00 до інфекційної лікарні у Львові госпіталізувано 26 осіб із підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19.

***

Увечері, 18 березня, госпіталізували ще двох осіб:

  • чоловіка з м. Дрогобич (1983 р.н.), був у Польщі.
  • 17-річний хлопець (2002 р.н.) з Радехівського району, який мав контакт з підтвердженим випадком коронавірусної інфекції COVID-19.

Стан усіх хворих стабільний, контрольований. 

***

Станом на 16:09 у лікарні перебуває 24 особи з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19.

***

Протягом дня, 18 березня, до Львівської інфекційної лікарні з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19 госпіталізували  ще чотирьох осіб:

  • чоловік із м. Жовква, (1982 р. н.). Він працював далекобійником, і нещодавно повернувся із Данії;
  • чоловік з Пустомитівського району, с. Чишки (1980 р.н.)
  • жінка зі Львова (1987 р.н.)
  • чоловік зі Львова (1990 р.н.). Він приїхав із Лондона 6 березня, а захворів 9 березня. Контактував із хворим на коронавірус.

***

Сьогодні, 18 березняприйшли перші результати лабораторних досліджень біологічного матеріалу пацієнтів, які перебувають у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні з підозрою на коронавірус.

Серед зразків, які досліджувались, у чотирьох осіб виявлено грип А. Тобто підозру на коронавірус знято, встановлено діагноз "Грип". Усім буде надано лікування, залежно від стану.

ПЕРШІ ВИПАДКІ ПІДОЗР НА COVID-19 У ЛЬВОВІ

З 15 березня до лікарні поступило 26 особи з підозрою на коронавірус. У тому числі 2 дітей 2004 та 2016 р.н.

Найстарша пацієнтка з м. Червоноград 1949 р.н. Відомо, що вона відвідувала Італію. Наймолодша - дівчинка 2016 р.н.

Хто пацієнти?

Госпіталізовані 15 березня:

  • м. Львів: чоловіки 1980 р.н., чоловік 1998 р.н., хлопчик 2004 р.н., чоловік 1993 р.н.
  • Дрогобицький район: дівчинка 2016 р.н., жінка 1974 р.н.,
  • Перемишлянський район:  жінка  1979 р.н.

Госпіталізовані 16 березня:

  • м. Львів: жінка 1985 р.н., жінка 1979 р.н., чоловік 1989 р.н., жінка 1994 р.н.
  • Перемишлянський район: чоловік 1982 р.н.
  • м. Донецьк: жінка 1969 р.н.
  • Черкаська область: жінка 1992 р.н.

Госпіталізовані 17 березня:

  • м. Львів: жінка 1998 р.н.
  • Яворівський район: чоловік 2000 р.н.,  жінка 1992 р.н.
  • м. Новояворівськ: чоловік 1997 р.н. (повернувся із Чехії).
  • м. Червоноград: жінка 1949 р.н.,
  • Київська область: жінка 1990 р.н.
  • м. Київ: жінка 1996 р.н.
  • Житомирська область: чоловік 1997 р.н.
  • м. Харків:  жінка 1994 р.н.
  • Закарпатська область: чоловік 1983 р.н. (працював далекобійником).

Звідки приїхали?

Люди, які були госпіталізовані 15 березня прибули з Польщі (4 особи), Словенія (1 особа), Нідерландів (1 особа), Єгипет (1 особа), один із пацієнтів контактував з італійцем.

16 березня госпіталізували осіб, які прибули: Єгипет (1 особа), Польща (2 особи), Німеччина (1 особа),  Іспанія (2 особи), однин із пацієнтів побував у Чехії, Франції, Іспанії.

17 березня:  Польща (6 осіб), Італія (2 особи), Чехія (1 особа), один із пацієнтів відвідав Словаччину, Польщу, Італію, Росію, Чехію.

Що таке коронавірус і як його уникнути: поради лікаря-інфекціоніста

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Міністерство охорони здоров’я інформує, серед офіційно зафіксованих випадків COVID-19 один у народного депутата України від партії "Наш Край" Сергій Шахов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ