Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові 25 лютого відбудеться відкриття 4-зіркового готелю «Опера»

У Львові 25 лютого відбудеться відкриття  4-зіркового готелю «Опера». Про це „Гал-info” повідомила прес-служба групи компаній „Оптіма”
Фінансування будівництва   чотир ьохзіркового готелю „Опера” у центрі Львова проводив Пайовий інвестиційний фонд „Професійний” під управлінням КУА „Оптіма-Капітал”.
Як повідомили в „Оптімі”  загальна площа готелю  становить 2700 кв. метрів, який розрахований на  51 номер, в тому числі 5 номерів  класу „Люкс”, два ресторани (на 50 і 80 місць), конференц-зал, кімната для конфіденційних переговорів з системою синхронного перекладу на чотири мови.
КУА „Оптіма-Капітал” разом з компанією „Оптіма-Інвест” входить в групу компаній „Оптіма”, яку створено у вигляді інвестиційного банку колишнім менеджментом „Кредит Банку (Україна)”.
Об’єм коштів під управлінням КУА „Оптіма-Капітал” досягає 13 млн грн, які зосереджені у чотирьох пайових інвестиційних фондах, зокрема диверсифікованих ПІФах „Надійний” і „Збалансований”, облігаційному „Стратегія” і венчурному „Професійний”. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ