Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові артистів навчатиме заслужений артист України Вадим Писарєв

Заслужений артист України Вадим Писарєв 25 жовтня в рамках фестивалю „Зірки світового балету” проведе у Львові майстер-клас. Про це „Гал-info” повідомили у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.
На майстер-клас до заслуженого артиста України, керівника фестивалю „Зірки світового балету” Вадима Писарєва запрошені артисти балету, учні Львівського державного училища культури і мистецтв, учні Львівської державної хореографічної академії. У цьому заході також візьме участь директор Національного державного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Тадей Едер та представники правління Першого українського міжнародного банку.
Проходитиме один з найбільш значущих і престижних фестивалів світу – XIV Міжнародний фестиваль "Зірки світового балету" з 25 жовтня до третього листопада на сценах Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької і Донецького театру опери та балету ім. А. Солов’яненка.
Нагадаємо, що за 14 років проведення фестивалю "Зірки світового балету" на сценах театрів виступили понад 400 відомих артистів з 30 країн, які представили постановки 70 сучасних хореографів. Участь у фестивалі, крім українських артистів, беруть провідні солісти театрів Росії, Німеччини, США, Японії, Грузії, Франції, Італії та інших країн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ