Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові аварії найчастіше стаються з 8 ранку до 1 дня

За два місяці у місті Львові сталося 1092 дорожньо-транспортні пригоди, з них 65 ДТП у яких 63 людини травмувалось, 7 загинуло, повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.

Без сумнівів кожен з учасників дорожнього руху, а це водії, пішоходи, велосипедисти, пасажири тощо повинні дотримуватись Правил дорожнього руху. А от особливу обережність водії повинні проявляти, у першій половині дня з 8.00 до 13.00 години, коли фіксується найбільша кількість автопригод за участі двох і більше автомобілів.

До прикладу, 6 березня близько 8.30 год. на вул. Городоцька, біля будинку №231 зіткнулось дві автівки : «Део» та «Нива», на щастя без жертв (на фото). 

А от пішоходам не завадить особлива пильність у після обідній час, а саме з 16.00 до 19.00 години. Так, за останні два місяці зафіксована найбільша кількість ДТП за участі пішоходів. 6 березня близько 16.00 год. на нерегульованому пішохідному переході по вул. Стрийська – Максимовича, автомобіль «ВАЗ-21013» під керуванням водія, 1983р.н. здійснив наїзд на пішохода 10-річного хлопчика, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження та госпіталізований.

Отже, найчастіше дорожньо–транспортні пригоди стаються у так звані «години пік» вранці та ввечері у будні дні, що пов’язано із банальним поспіхом на роботу, навчання тощо. 

А також необхідно пам’ятати про ще декілька факторів, що сприяють дорожньо–транспортним пригодам – це час сутінок та несприятливі погодні умови (туман, дощ, сніг тощо). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ