Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові банкрутять фірму, яку створили для зведення елітного "Бельгійського містечка"

Йдеться про ТзОВ “Галіція Апартментс”, якому Львівська міська рада в 2013 році надала оренду на 10 років ділянку площею 2,8712 га для будівництва сучасного житлового комплексу на вулиці Джерельній, 69.

У даний час, згідно інформації із Єдиного державного реєстру судових рішень, відносно ТзОВ “Галіція Апартментс” Господарським судом Львівської області відкрито провадження у справі про банкрутство.

Справа про банкрутство була порушена за ухвалою госпсуду від 16.01.2020 року (суддею Андрієм Морозюком) – на підставі заяви ТОВ “Галіція Апартментс.

З ухвали вбачається, що ТзОВ "Галіція Апартментс" має заборгованість «перед відомими боржнику кредиторами на загальну суму 4 833 139,60 грн.».

Поміж кредиторів, вимоги яких визнаються боржником, Департамент економічного розвитку Львівської міської ради, якому ТзОВ "Галіція Апартментс" заборгувало 4 022 476 грн. 39 коп. (з яких: 3 500 386 грн. 20 коп. - пайовий внесок на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Львова, інші суми складає пеня, 3% річних, інфляційні втрати та відшкодування витрат на оплату судового збору).

Ще один кредитор із серйозними вимогами - Головне управління ДПС у Львівській області. Податківцям ТзОВ "Галіція Апартментс" заборгувало 671 426,55 грн.. із яких левову частку складає заборгованість по орендній платі з юридичних осіб (в розмірі 658 651,92 грн.).

Згідно із даними реєстрів, ТзОВ “Галіція Апартментс” було зареєстровано 15.03.2012 року. Власниками ТзОВ «Галіція Апартментс» в рівних долях є Люксембурзька компанія ТзОВ «ЖЕК ІНТ» та Бельгійська компанія «ТПФ» АТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ