Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові батьки дітей, що ходять до садочка №179, готують акцію протесту: їхню групу затопило, а владі байдуже

У Львові в дитячому садочку №179, що в Сихівському районі, минулого тижня сталась аварія теплової мережі, внаслідок чого садочок частково затопило. Отож нині діти сидять вдома. Та найбільше батьків, у яких нема змоги доглядати своїх нащадків у робочий час, обурює те, що ніхто і не збирається найближчим часом полагодити опалення, щоб відновити повноцынну роботу садочка.

Тому батьки вирішили організувати рух протесту проти бездіяльності адміністрації і влади. Про це Гал-інфо повідомили ініціатори акції.

 

Батьки стверджують, що в управлінні освіти розводять руками і кажуть, що грошей на ремонт нема. Дітей пропонують розселити по інших групах , які  й без того переповнені. Крім того, такий варіант не влаштовує батьків, бо дитячі колективи вже сформовані, а  перехід в другу групу це завжди певний стрес. А якщо і там станеться щось подібне? Батьки вимагають швидкого відновлення приміщення!   

 

Відтак, батьки запрошують представників преси на прес-конференцію, яка відбудеться в понеділок, 15 лютого, об 11.00 в приміщенні групи "Соняшник" за адресою Львів, Чукаріна 16.  

 

Додамо, що міський голова Львова Андрій Садовий практикує особисто брати участь у відкритті нових груп у садочках, наголошуючи, наскільки для нього важливо розв’язати проблему дефіциту дошкільних закладів у Львові. Отож батьки чекають на його особисту реакцію на те, що закривають вже чинні групи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ