Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові безробітних тестують за новою програмою

Нещодавно у Львівському міському ЦЗ була встановлена нова профконсультаційна програма АРМ ”Профконсультант”. При заповненні облікової картки персони, яка звернулася до центру зайнятості з метою отримання профконсультації можна додати адресу, телефон, електронну адресу, а також є можливість додати будь-яку необхідну інформацію у режимі вільного ручного введення. Особливою увагою наголошується закладка ”Резюме та інші прикріплені документи”. Тут можна додати будь-який текстовий документ у т.ч. резюме персони. Завдяки цій функції можна ”прикріпити” до облікової картки персони, яка звернулася до служби зайнятості, інформацію, значущу для профорієнтаційного консультування. Про це повідомила Тетяна Ковальчин, головний спеціаліст відділу профорієнтації Львівського міського центру зайнятості.

При закінченні проходження тестових методик формується автоматично і видруковується індивідуальна профконсультаційна картка особи. Також є можливість запуску діагностики ”Оптант-ПЛЮС”. Клієнт центру має можливість проходження тестових методик за індивідуальним терміналом. За допомогою цих новітніх технологічно-профконсультаційних методик можна більше пізнати особистість і більше виявити нахили, здібності та інші якості. У першу чергу скеровуються на профконсультаційні прийоми з діагностикою люди, котрі мають додаткові гарантії щодо працевлаштування, а також ті, котрі скеровуються на навчання, стажування.Безробітні , котрі планують започаткувати власний бізнес також проходять профконсультаційні методики з визначенням схильності до підприємницької діяльності.

Особи, котрі перебувають на обліку більше 6 місяців, а також особи, котрі не мають спеціальної підготовки, освіти та інваліди мають прекрасну можливість на виявлення своїх професійних можливостей, талантів.

Спеціалісти Будинку праці виконують щодня потрібну і нелегку працю, адже робота з людьми, котрі втратили роботу і чимось пригнічені,а часом агресивно налаштовані,надто сильно виснажує.

Багато людей, після проходження тестування, на визначення професійних схильностей отримують певною мірою новий заряд, нову надію у вирії пошуку роботи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ