Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові буде конкурс "Реформи очима українців"

З 21 листопада депутат Львівської міської ради від ПП "Фронт Змін" Ростислав Будинський за сприяння благодійного фонду "Оптиміст" оголошує конкурс "Реформи очима українців". Конкурс покликаний ініціювати громадське обговорення необхідних для України реформ серед найактивнішої частини нашого суспільства – громадських організацій. Про це повідомила прес-служба партії.

У рамках конкурсу громадські організації пропонують власні проекти реформ, які, на їхню думку, змінять на краще життя українців. Після завершення конкурсу відбудеться круглий стіл всіх учасників для нагородження переможців та обговорення запропонованих ними реформ. Автори найкращих проектів у кожній з п’яти номінацій отримають грошову премію в сумі 2000 грн. Реформи, що виявляться найбільш реалістичними і якісними, ввійдуть до комплексного пакету «Реформи очима українців» і будуть запропоновані владі з вимогою почути власних громадян.

Конкурс дає можливість громадським організаціям, що займають активну суспільно-політичну позицію, мають власне бачення розвитку України, донести свої ідеї до влади і громадськості. Завершення конкурсу - 7 лютого 2012 року.

Запрошення з детальнішою інформацією про участь у конкурсі можна знайти на сайті – fz.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ