Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові буде створено місцевий осередок Всеукраїнської громадської організації Спілки власників житла

Для захисту прав об’єднання співвласників комунального житлового фонду у Львові заступник голови управління Київської спілки власників житла Михайло Березовчук запропонував в рамках сьогоднішньої конференції створити у Львові такий місцевий осередок.
 Для здійснення процедури створення Львівського місцевого осередку власників житла сьогодні буде створена ініціативна група. До прикладу, Київська міська спілка вже успішно працює протягом шести років. На грудень 2006 року заплановано установчу конференцію щодо створення Всеукраїнської спілки власників житла – розповів під час конференції Михайло Березовчук.
 За його словами, комунальна сфера є єдиною галуззю економіки, яка протягом 20 останніх років взагалі не реформувалася. „Комунальні ЖЕКи працюють у соціалістичному стилі, водночас уособлюють і замовників, і виконавців робіт і контролюючі органи”, — відзначив Михайло Березовчук. Як показав досвід діяльності Київської спілки, міська влада столиці з більшою повагою почала ставитись до проблем керівників об’єднань співвласників житла.
 У конференції взяла участь голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ