Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові буде встановлено більше як півтори сотні літніх майданчиків

Цього року у Львові буде встановлено більше як півтори сотні літніх майданчиків, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Всі вони матимуть естетичний вигляд та будуть безпечними для відвідувачів. Їх розмісять біля стаціонарних закладів та на вільних майданчиках. Для розміщення відкритих майданчиків на таких ділянках найближчим часом буде оголошено конкурс серед підприємців. У мерії працюють над ідеєю перетворити центральну частину міста на відкритий літній майданчик, як це роблять у європейських містах.

 

«З боку міської ради є повне сприяння підприємцям для створення таких майданчиків. Була запроваджена спрощена процедура надання дозволів. Ми закликаємо підприємців, аби вони пропонували гарні проекти, щоб майданчики були озеленені, а аксесуари мали пристойний вигляд. Щорік, то кращі майданчики розробляють власники об'єктів ресторанного бізнесу, і за це ми їм дякуємо», - каже директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

 

Цьогоріч 11 підприємців вже подали документи у міську раду для отримання необхідних дозволів, і чотири з них отримали погодження, зокрема на проспекті Чорновола та на проспекті Свободи. На вул. Староєврейській отримали погодження ті підприємці, які торік за власні кошти відремонтували дорожнє покриття.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ