Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові будуть пікетувати російськомовний форум на "Арені Львів"

"Львоф ґаваріт па рускі" - акцію з такою назвою запланували як пікет "LVIV SMM FORUM IV", що відбудеться цієї суботи на Арені Львів. Про це повідомив львів'янин Андрій Сивокіп у Фейсбуку.

Нагадаємо, 20 жовтня на “Арені Львів” проходитиме Lviv SMM Forum, організатори якого, за інформацією активістів, запросили винятково російськомовних спікерів, тим самим обмежили охочих відвідати цю подію.

Протестувальники також зазначають, що організатори СММ-форуму спершу обіцяли забезпечити виступи синхронним перекладом українською, проте згодом відмовилися від цього.

"Львоф ґаваріт па рускі, саме так вважають орагнізатори "LVIV SMM FORUM IV - перезавантаження маркетингу", що відбудеться цієї суботи на Арені Львів. Організатори не хотіли вказувати, що всі спікери виступатимуть па руцкі, але потім все ж таки вказали. Я питав, а що робити тим, хто не розуміє руцкій? Можливо ви забезпечите синхронний переклад тих виступів, бо квитки продають від 1500 гривень, сказали ми подумаємо, потім сказали, так, ми забезпечимо синхронний переклад. А вже сьогодні кажуть, йдіть в сраку зі своїм синхронним перекладом, каждий должен панімать і учіть руцкій.

Якщо ви, так як і я, хочете, щоб події, тренінги, семінари у Львові проводили українською мовою, або хоча б забезпечували перекладом, то запрошую долучитись до акції Львоф НЕ ґаваріт па рускі, дамо зрозуміти організаторам подій, що їх треба проводити українською. Проведемо її на Арені Львів, перед входом на Львів смм форум, тому, що вони нас обманули. Зберемось на годинку з 09:00 до 10:00, там якраз буде проходити реєстрація учасників", - зазначив один з організаторів пікету Андрій Сивокіп.

Сторінка заходу у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ