Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові бюджет розвитку торік виконали лише на 22%

У 2010 році бюджет розвитку міста Львова виконано лише на 22%. Загальний фонд бюджету виконаний тільки на 89,6% (недоотримано 131 млн грн.), а за спеціальним фондом виконано тільки 22%, тобто 102 мільйони гривень з запланованих 542 мільйонів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Більшість капітальних ремонтів різних об’єктів міста проводиться за рахунок бюджету розвитку. Наприклад, минулого року бюджет розвитку виконаний лише на 22%, тому з багатьма підрядними організаціями, які проводили ремонті, будівельні та інші роботи міська рада ще не розрахувалась.

Підприємства, які з нами працюють, знають, що кошти міська рада завжди повертає. На жаль, такі перерахунки проходять із запізненням. Торік підприємства, які були виконавцями робіт також отримали кошти значно пізніше, оскільки державний бюджет також було прийнято досить пізно.

Усі кошти, які міська рада зобов’язана виплатити за роботи 2010 року, ми заклали у бюджеті на 2011 рік. Тому до кінця цього року підряді фірми отримають свої кошти», - розповів директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Нагадаємо, 6 січня міська рада прийняла бюджет 2011 року. Видатки та доходи загального фонду збалансовані: на освіту передбачено 508 млн грн, на охорону здоров’я – 360 млн грн, на соціальний захист – 10 млн грн, спорт – 9 млн грн, культура і мистецтво – 53 млн грн, на органи управління – 35 млн грн.

Бюджет розвитку будуть приймати наприкінці січня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ