Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові БЮТ оголосив мобілізацію

«Наша команда жила, живе і буде жити тільки однією цінністю - Україна понад усе!". Закликаємо усіх краян, усі проукраїнські демократичні сили об'єднатись навколо Юлії Тимошенко та БЮТ заради боротьби за нову Україну!», – йдеться у зверненні факції БЮТ у Львівській обласній раді.

 

Зокрема, у зверненні сказано: «2 березня 2010 року в результаті підкилимних ігор та зрад припинила своє існування "помаранчева" коаліція демократичних сил у Верховній Раді України. 3 березня голосами депутатів Партії регіонів, Блоку Литвина, комуністів та окремих депутатів з "Нашої України" був відправлений у відставку проукраїнський уряд Юлії Тимошенко. Разом з цим в Україні завершилась епоха демократії, законності, парламентаризму та відкритої політичної боротьби. Практично припинилась розбудова національної Української Держави. На жаль, після реваншу проросійських сил наша країна скочується до домінування у політичному процесі авторитарних способів управління, коли досягнення мети виправдовують будь-які засоби. Залякування, підкуп, шантаж, груба сила - ось неповний інструментарій, який незабаром може увійти в реалії української політики.

 

Прикро, але це трапилось завдяки мовчазній згоді значної кількості наших співвітчизників, які на перше місце поставили власні інтереси, а не майбутнє своїх дітей та внуків.

 

Більше того, окремі представники націонал-патріотичних середовищ, закликаючи не йти на президентські вибори або голосувати проти всіх, безпосередньо спричинились до перемоги Віктора Януковича. І тепер жодні їхні виправдання не змиють цю ганьбу, бо така позиція - це явний колабораціонізм з промосковською, недемократичною, антиукраїнською за своєю суттю політичною силою. Силою, яка є на побігеньках в олігархів та реально штовхає Україну в орбіту залежності від Росії.

 

Безсумнівно, в нинішніх складних політичних реаліях єдиним лідером демократичних сил та виразником українських національних інтересів є Юлія Тимошенко. Її цінності - це національна незалежність, самоідентичність, захист єдиної державної мови, культури, історії, і захист стратегічних об'єктів. Як зазначила Прем'єр-міністр України вчора під час виступу у парламенті - "Наша команда жила, живе і буде жити тільки однією цінністю - Україна понад усе!". Закликаємо усіх краян, усі проукраїнські демократичні сили об'єднатись навколо Юлії Тимошенко та БЮТ заради боротьби за нову Україну!».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ