Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові чоловіки на підпитку пропонували хабар патрульним

Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
1/2
Двоє нетверезих громадян спробували вночі відкупитися від штрафу. Про це 24 травня повідомили Гал-інфо у Патрульній поліції Львівської області

Сьогодні близько 2-ї години на вулиці Морозній патрульні складали адміністративні матеріали за ст.178 (Розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП на 36-річного чоловіка.

Львів'янин захотів уникнути відповідальності і запропонувавши неправомірну вигоду патрульним, кинув через вікно службового автомобіля 500 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Другий випадок трапився близько 5-ї години на вулиці Генерала Чупринки. Там патрульні оформляли адмінматеріали за аналогічною статтею на 25-річного львів'янина. Аби уникнути відповідальності він запропонував 500 гривень. Цього разу з чоловіком працювали слідчі Франківського відділу поліції.

Зауважимо, що штраф, який передбачений цією статтею становить від 17 до 85 гривень, а за друге аналогічне порушення впродовж року — штраф від 51 до 119 гривень.

Тепер чоловікам загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Покарання передбачене статтею: штраф від 8 500 до 12 750 або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ