Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові демонтують головну ялинку

У Львові завершилися новорічно-різдвяні свята, відтак постала необхідність демонтажу святкової атрибутики. І якщо минулого тижня почався демонтаж Різдвяного ярмарку, то сьогодні, 23 січня, розбирають новорічну ялинку, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні інженерного господарства, ялинку розбиратимуть у три етапи. Спочатку з неї знімуть всі іграшки та прикраси. За тим з неї заберуть всю святкову ілюмінацію. І лише після цього працівники ЛКП «Зелений Львів» розріжуть ялинку на частини та відправлять в одну з котелень міста для опалення.

Нагадаємо, що новорічну ялинку було офіційно відкрито 19 грудня о 17.00 год. 20-метрова красуня була на півтора метри вища за свою минулорічну попередницю, і в можливості бути епіцентром святкувань обійшла ще 3 інші ялинки з різних міст. Особливістю прикрас цьогорічної ялинки стали спеціальні металеві конструкції – янголи, які були розроблені для ялинки у Ватикан. Особливість цих янголів полягає в тому, що вони є цілковито самостійні конструкції, які не потребують кріплення до стовбура дерева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ