Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові демонтують незаконно встановлені кіоски та малі архітектурні форми

13 квітня на сесії Львівської міської ради було ухвалено рішення «Про впорядкування розміщення малих архітектурних форм у місті”. До малих архітектурних форм відносять торгові палатки та лотки, а також кіоски та літні майданчики при кафе.
 На сесії було затверджено ряд заходів, які будуть направлені проти встановлення в несанкціонованих місцях будь-яких малих архітектурних споруд.
 Серед заходів, які планує вжити Львівська міська рада є:
1. продовження терміну дії договорів оренди землі для розміщення малих архітектурних форм, які функціонують на законних підставах.
2. надання у встановленому порядку дозволів на розміщення літніх майданчиків для закладів громадського харчування на термін до 30 листопада поточного року.
3. до моменту врегулювання процедури розміщення малих архітектурних форм не надавати нових дозволів суб’єктам підприємницької діяльності .
 Львівська влада спільно із міським управлінням Міністерства внутрішніх справ України у Львові проводитиме демонтаж незаконно встановлених малих архітектурних форм.
Контроль за виконанням даного рішення покладено на заступника міського голови Львова з питань економіки та соціальної політики.
За це рішення проголосувало 62 із 90 депутатів Львівської міської ради.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ