Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові демонтують тимчасову споруду біля лікарні швидкої допомоги

Сьогодні, 9 серпня, на засіданні виконавчого комітету розглянули та прийняли рішення "Про забезпечення благоустрою території навколо Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова", яке передбачає демонтаж тимчасової споруди, що на вул. Миколайчука, 9. Про це повідомили 9 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

"Йдеться про демонтаж за згодою власника тимчасової споруди на вул. Миколайчука, 9. В нас тривають судові спори. Сьогодні буде запропоновано підписати мирову угоду і провести добровільний демонтаж. Це необхідно лікарні для належного розвитку її території", - доповіла директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

Також рішення передбачає доручення управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування підготувати проєкт ухвали міської ради, яким передбачити включення до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у м. Львові тимчасової споруди ТзОВ “Тіна ЛТД“ зі зміною адреси її розміщення із земельної ділянки на вул. І. Миколайчука, 9 на альтернативну ділянку за адресою: вул. І. Миколайчука, 16 – вул. Очеретяна, 35-А.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ