Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові десантники провели тренування із взаємодії підрозділів

Підрозділи 80-го окремого аеромобільного полку Високомобільних десантних військ, що дислокується у Львові, виконали комплекс тренувань зі злагодженості підрозділів. Як повідомив командир військової частини полковник Віктор Копачинський, особлива увага під час тренування зосереджувалася на питаннях методичної готовності командирів відділень, взводів, рот, батальйонів. Про це повідомили у Західному регіональному медіа-центрі МО України (м.Львів).

«Насамперед цікавило їхнє вміння ефективно керувати підпорядкованим особовим складом під час заходів на особливий період. А також – відпрацювання військовослужбовцями алгоритму дій за нових умов, напрацювання вмінь та навичок під час виконання додаткових завдань», – зазначив офіцер.

Заняття відбувалося на єдиному тактичному фоні, а для нарощування обстановки тренування командирів підрозділів у прийнятті вірних рішень та ускладнення дій особового складу було призначено підрозділи з позначенням противника. Важливим є те, що усі його етапи відбувалися в суворій відповідності до встановлених часових показників.

Виконавши у відведений час весь комплекс тренувань, десантники вдосконалили свої знання та набули нових вмінь і навичок у злагодженості особового складу і підрозділів цієї військової частини загалом.

Слід додати, що новий навчальний рік характеризуватиметься змінами у ставленні до системи бойової підготовки. Вона організовуватиметься на загальному тактичному фоні у три періоди підготовки – базовим, інтенсивним і підтримуючим. Основна увага приділятиметься, власне, практичній складовій підготовки, як окремого військовослужбовця, так і підрозділів. Буде упроваджено індивідуальну підготовку військовослужбовця за модульним принципом, яка дозволить підвищити ефективність підготовки кожного військовослужбовця до виконання завдань у складі підрозділу. А підготовка останніх здійснюватиметься за комплексними завданнями спільно з підрозділами родів військ й спеціальних військ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ