Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові дітей безкоштовно навчають англійської мови

У Львові діє гурток, де дітей шкільного віку безкоштовно навчають англійської мови. Щотижня (у понеділок, середу та четвер) у «Родинному клубі» УДЮМК Залізничного району Львова управління молоді, сім'ї та спорту відбуваються заняття з вивчення англійської мови. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Цей гурток дає можливість тим дітям, які не мають можливості відвідувати репетиторів чи курси з англійської мови, отримати необхідні знання.

У четвер, 27 січня, о 15:30 год у «Родинному клубі», який розташований за адресою вул. С. Петлюри, 37, відбуватиметься відкрите заняття з англійської мови на тему: «Місто. Транспорт», під час якого діти зможуть освоїти нову тему різними візуально-інтерактивними методами. Протягом заняття у дітей буде можливість створити мапу міста з різними транспортними маршрутами, де усі пояснення та позначки буде внесено англійською мовою.

«Проводячи заняття такого типу, в першу чергу, ставлю собі за мету подолати мовний бар'єр і страх перед помилками. Намагаюся, щоб діти полюбили вільне спілкування англійською мовою. Навіть, коли гуртківці у вільній грі переплітають англійські та українські слова, але вони не мають боязні говорити так, як вони в цей момент можуть говорити іноземною, то такі незначні помилки виправляються, «виговорюються», - каже педагог-організатор культурно-гуманітарного гуртка УДЮМК Залізничного району Львова управління молоді, сім'ї та спорту Христина Федотова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ