Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові діти з порушеним слухом мають змогу безкоштовно одержати слухові апарати

Для дітей з порушеним слухом благодійний фонд ім. Святої Ксенії Петербурзької проводить акцію «Світ можна почути». Діти глухі та ті, які погано чують, зможуть безкоштовно отримати слухові апарати, виготовлені на індивідуальне замовлення. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Слухові апарати виготовляє американська компанія «Starkey Hearing Foundation».

Під час акції працюють спеціалісти компанії «Starkey Hearing Foundation», волонтери компанії «Agel», а також благодійного фонду «Astra Stella» (Одеса). Акція охоплює усю Україну.

На першому етапі знімаються заміри вушних раковин персонально у кожної дитини для досягнення максимального ефекту. У Львові з 25 до 27 січня у приміщенні спеціалізованої школи Марії Покрови, на вул. Личаківській, 35, фахівці виготовлятимуть зліпки для виробництва вкладишів та збиратимуть дані, які потребують слухові апарати.

Заплановано забезпечити слуховими апаратами близько 3000 дітей по всій країні, стверджують організатори. Однак число дітей, які можуть отримати слухові апарати - необмежене.

Акція поширюється на дітей дошкільного та шкільного віку. При певних умовах акція діє і для дорослих, які можуть бути випускниками чи працівниками спеціалізованих закладів.

Усі, хто пройшов заміри та зареєструвався протягом акції, урочисто та безкоштовно отримають слухові апарати у квітні 2011 року в Києві чи Одесі (попередня дата 10-12 квітня 2011 року).

На фінальному етапі планується низка благодійних заходів (залучення відомих людей, меценатів, офіційних осіб, проведення благодійних аукціонів та лотерей).

Більше інформації про захід можна отримати на сайті www.xeniafound.com, [email protected] та за тел. (096) 263 8522.

Довідка

Міжнародний благодійний фонд ім. Святої Ксенії Петербурзької створений, щоб реалізувати благодійні проекти та гуманітарні місії в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ