Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові діти з вадами зору пальчиковим живописом встановлюватимуть рекорд Гінеса

У Львові 28 січня встановлюватимуть рекорд Гінеса: колективна робота пальчикового живопису від дітей з вадами зору на полотні розміром 20х10 метрів. Рекорд фіксується представниками книги рекордів Гінеса України. Про це повідомили організатори заходу.

28 січня о 16.00 у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться унікальний захід - «Мозаїка дотику» (у рамках соціального проекту «Творчі студії пальчикового живопису для дітей з вадами зору» на базі Львівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору «Левеня» та Львівської загальноосвітньої школи-інтернат для сліпих дітей).

Мета проведення - показати творчий потенціал дітей із вадами зору та привернути увагу громадськості до їхніх проблем. Адже ці діти по-особливому відчувають світ довкола, вони здатні навчити щирості і гуманності.

В програмі заплановано виставка дитячих малюнків, концерт за участі дітей-учнів студій, презентація тематичної колекції одягу наймолодшої дизайнерки України Софії Марії Сєдової, благочинний ярмарок, святкова гостина та дитячі забави.

Організаторами заходу є КВК Львівський Палац Мистецтв, ЛММГО «Генерація Плюс», за сприяння Фонду Братів Кличків, Фонду Конрада Еденауера, Фонду Святого Володимира, Дитячого розважального центру «Леопарк», ТМ «Олімпія», за підтримки депутата Львівської облради Івана Бокала.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ