Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові до Великодня дітей масово вчитимуть писати писанки

До Великодня майже в кожному районному дитячо-юнацькому молодіжному клубі (УДЮМК) Львова дітей вчитимуть писати писанки. Про це повідомила сьогодні, 10 березня, під час перс-конференції спеціаліст управління молоді сімї та спорту Львівської міської ради Ліна Полихата.

 

За її словами, такі акції у місті проходять не вперше, торік до передсвятковий акцій приєднались близько 500 дітей, серед них діти сироти та діти з неблагополучних сімей.

 

Найдовше, з 10 березня по 2 квітня, майстер-класи з писанкарства даватимуть у УДЮМКУ Галицького району Львова. «Ми вчимо дітей робити писанки у понеділок, середу та п’ятницю з 16.30 до 18.00. Ми маємо все необхідне, діткам лише потрібно принести із собою яйця та ганчірки», – розповіла директор УДЮМК Галицького району   Катерина Кароль. Під час Великодніх свят, роботи малих львів’ян виставлятимуть на виставці.

 

Також, за словами Ліни Полихати, подібні майстер класи проведуть і в Львівській обласній спеціалізованій лікарні з дітьми-пацієнтами хірургічного відділення та з дітьми, що під опікою дитячого соціального центру благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ».

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ