Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові до Великодня людям у потребі роздали майже 5000 продуктових наборів

З нагоди Великодня місто закупило 4924 комплекти продуктових наборів, - інформує пресслжуба ЛМР.
фото ілюстраційне, пресслужба ЛМР

Повідомляється, що 3300 наборів придбало управління соціального захисту для найбільш потребуючих мешканців Львівської МТГ з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю та осіб, котрі мають порушення функцій зору та слуху. Решту, а це 1624 набори, купив Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування для одиноких літніх людей та самотніх осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку установи.

"Найвразливіші мешканці нашої громади не залишились без продуктів: до Великодня вони одержали подарункові пакунки. Понад 1000 громадян отримали продуктові набори через структурні підрозділи управління соціального захисту. Решта пакунків передано для розповсюдження громадським і релігійним організаціям та благодійним фондам. А це – УТОС, Фонд реабілітації незрячих, Українська спілка інвалідів, Українське товариство глухих, ГО "Львівська обласна організація Спілка політв’язнів України" та релігійні громади Львова. До складу пакунку, до слова, увійшли: чай, рибна консерва "Сардина", молоко згущене, цукор, олія соняшникова, борошно, родзинки, печиво, суп брикет гороховий та суп брикет харчо", - розповіли в управлінні соціального захисту ЛМР.

Також міський територіальний центр соціального обслуговування для одиноких літніх людей та самотніх осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку установи, закупив 1624 великодні подарункові набори. Складовими набору є: паска, ковбаса, сир кисломолочний, масло, яйця та шкарпетки.

Загальна вартість усіх закупівель становить майже 1,5 млн гривень: ці кошти виділили з міського бюджету Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ