Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові досі бракує близько 200 двірників

У Львові досі бракує близько 200 двірників для прибирання міста. Про це сьогодні, 27 листопада, під час брифінгу заявила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк, передає кореспондент Гал-інфо.

«На сьогодні для комунальних підприємство закуплено 14 одиниць техніки, яка має полегшувати роботу двірників. Але нам досі не вистачає 200 працівників. Ми запрошуємо всіх, хто має бажання працювати. Зарплата – 3 800 гривень. Деякі двірники  мають по дві дільниці, тобто в середньому отримують по 7-8 тис.», - зазначила чиновниця.

Як раніше повідомляло Гал-інфо, Львів готовий до приходу зими, але бракує двірників, які прибиратимуть місто. 

Крім того, на брифінгу Ірина Маруняк розповіла, що вчора, 26 листопада в місті працювало 64 одинці техніки та висипано 516 м куб. піскосуміші.

«Сніг почав падати о 19.30. О 20.30 ми заздалегідь випустили піскорозкидувачі, щоб попередити можливі наслідки снігопаду. Старались приділити увагу магістральним дорогам. Станом на ранок вони є проїздними, хідники також почищені. Зауважень щодо роботи транспорту та прибирання міста немає», - додала Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ