Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові два водії автомобілів Daewoo Lanos вчинили "п’яну" ДТП

Вночі 1 липня два водії автомобілів Daewoo Lanos вчинили ДТП в стані сп’яніння у Львові. Про це сьогодні, 1 липня, повідомила Патрульна поліція Львівської області у Facebook.

"Цієї ночі, патрульні отримали виклик на вулицю Дудаєва, де відбулося ДТП без потерпілих. Водій автомобіля Daewoo Lanos, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив зіткнення з металевою конструкцією. Під час спілкування з водієм, інспектор відчув запах алкоголю. Чоловіку запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Результат приладу Drager – 1.11 проміле.

На водія склали протокол за вчинене ДТП, протокол за керування в стані сп’яніння та винесли постанову за відсутність всіх необхідних документів.

Інший екіпаж патрульних, отримав виклик на вулицю Сосюри, по якій, зі слів заявника, їде автомобіль Daewoo Lanos та здійснює аварійні ситуації. Патрульні прибули на місце та побачили, що водія даного транспортного засобу вже намагаються затримали люди. Виявилося, що чоловік здійснив зіткнення з автомобілем Opel, а згодом і з автомобілем Daewoo.

Патрульні почали спілкуватися з громадянином, проте він був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння та проявляв агресію. Після неодноразових попереджень, патрульні затримали чоловіка та доставили у відділ поліції. Очевидці події надали полісменам пояснення.

На водія склали протокол за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського, протокол за ДТП та протокол за нетверезу їзду.

Подальшу долю чоловіка буде вирішувати суд", - йдеться у повідомленні поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ