Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові голоси за Януковича купують по 100-500 гривень, - "Народна самооборона"

До мешканців Львова підходять люди, які, не називаючись, пропонують певну суму (від 100 до 500 грн) за голос на користь кандидата Януковича. такі спроби зафіксувала львівська «Народна самооборона», – повідомила прес-служба Львівської обласної організації Політичної партії «Народна самооборона».

 

Вочевидь, особисті контакти і можливості знайти голоси серед друзів і знайомих вже вичерпались, тому можна і незнайомця завербувати. Для цього обираються «гарантовані» місця, де можна сконтактуватись з людиною і при цьому бути впевненим, що цій людині потрібні гроші, – кажуть в «Самообороні».  Наприклад, можна заговорити з людиною, яка вийшла з Центру зайнятості або стоїть в черзі в муніципальну аптеку, де ціни є нижчими. Тобто це категорія людей без роботи , без грошей. Теоретично, такий громадянин схопиться за будь яку можливість підзаробити. Ризику тут ніякого, все одно ані імені, ані посади «вербовщика» людина не знає і довести нічого не може.

 

Мосолова Тетяна Олегівна, безробітна, перебуває на обліку в Центрі зайнятості. Виховує дитину 18-ти років, студентку. Втратила роботу на початку кризи. Зустріч з невідомим вербувальником мала біля Центру зайнятості.

 

Карпенко Галина Степанівна, працює. Сама утримує родину. Чоловік хворий, син і невістка без роботи. До неї підійшли на виході із дешевої аптеки.

 

Ці громадяни відмовились від пропозиції. І навіть готові написати заяву в райвідділ, тільки не розуміють, що саме в ній писати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ