Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові готуються до форуму електронного самоврядування

15 листопада у Львові стартує другий міжнародний форум «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Наступного тижня у нас буде в четвер-п’ятницю загальноукраїнський форум електронного урядування. Спільно з ОБСЄ ми проводимо цей захід. Львів має бути одним з лідерів, хочемо зробити нашу роботу більш ефективною, маємо підтримку та можливості для цього. Представники з різних міст будуть у Львові на Форумі», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«Участь у форумі візьмуть представники всіх міст обласного значення, уже підтверджено участь трьох іноземних експертів: один з Естонії та два представники міської ради Любліна. Також будуть учасники з Національної академії державного управління при Президентові України, міжнародних організацій в Україні, таких як проект ПРООН «Муніципальна програма врядування і сталого розвитку» та ін. Очікується участь приблизно 80 осіб», – повідомляють в управлінні внутрішньої політики Львівської міської ради.

Електронне урядування – один з найдієвіших шляхів зростання відкритості влади та підвищення її ефективності. Учасники форуму обговорять найкращі практики міст України, де започатковане електронне урядування, та основні проблеми, з якими вони стикаються, а також обміняються досвідом впровадження елементів е-урядування в органах місцевої та державної влади. Форум відбуватиметься у приміщенні Львівської міської ради.

«Місцева влада повинна реагувати на вимоги сьогодення. Інтернет дозволяє вирішувати багато справ, не виходячи з дому. Е-урядування дозволить у режимі он-лайн записатися на прийом до посадовця, зробити звернення, оплатити комунальні послуги тощо», – зазначають організатори форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців».

Організаторами форуму «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців» є Львівська міська рада та Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Детальнішу інформацію про цьогорічний форум електронного урядування можна отримати за тел. (032) 297-58-09 або через запит на e-mail: [email protected].

Довідка:

Перший форум електронного урядування у Львові відбувся 18-19 травня 2010 року. Учасниками конференції були представники міських рад 35 міст України, представники ІТ-компаній, які спеціалізуються на розробці програмних продуктів, міжнародні та українські експерти. На форумі були презентовані кращі практики впровадження та напрацювання у сфері е-врядування як в Україні, так і за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ