Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові громадський транспорт оброблятимуть засобами дезинфекції

Щоб запобігти розповсюдженню вірусу грипу, салони громадського транспорту у Львові обробляють засобами дезинфекції. Про це повідмила прес-служба Львівської міської ради.

"Починаючи з минулого тижня трамвайні вагони і тролейбусні машини перед виїздом на лінію скроплюють хлорним розчином, протирають змоченими у ньому ганчірками поручні і крісла. Керівники депо питання обробки салонів електротранспорту дезінфікуючими засобами  взяли під особистий контроль. Також закуплено і видано водіям електротранспорту та працівникам відділу білетних контролерів одноразові захисні маски. Сьогодні планується завезти на підприємство маски багаторазового використання. Крім того придбано дезінфікуючі засоби і для обробки дверних ручок та інших предметів, до яких торкаються працівники у цехах і кабінетних приміщеннях. Власне, на підприємстві робиться все, щоб захистити працівників і пасажирів від можливості підхопити вірус розповсюдженого нині грипу", – розповів в. о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа

 

Як повідомив начальник відділу транспорту управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Іван Радь, водіям міських автобусів видали 1 тис. марлевих пов’язок.  За словами міського голови Львова Андрія Садового, якщо водії ігноруватимуть розпорядження щодо марлевих повязок, то перевізники будуть покарані.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ