Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть встановити рекорд – провести найбільшу молодіжну вечірку „Guinness mega party”

Найтривалішу вечірку Guinness mega party тривалістю 61 годину хочуть провести у Міжнародному молодіжному розважальному комплексі „Метро” 10-го, 11-го та 12 листопада 2006 року – про це повідомила „Гал-іnfo” керівник відділу маркетингу „НТОН-груп” Олександра Демчук під час конференції у ММРК „Метро”.

 За словами Олександри Демчук, на вечірку приїде представник Книги рекордів України Ігор Підчебій. Guinness mega party має на меті зібрати не тільки молодь зі Львова, а й усієї України. В розважальному комплексі „Метро” планують помістити до 1500 осіб, хоча кількість осіб може змінюватися. Вечірка проходить під патронатом Управління культури Львівської міської ради за сприяння відділу роботи з молоддю.
 Атмосферу вечірки створюватимуть ді-джеї Dj Cross(MFM), Dj Keks (MFM), Dj Невідомий, Dj Tihiy, Dj Boxer, техно-леді Dj Veronika, Dj Mihal, Dj UncleSam та багато інших. Працюватиме три танцполя „Ред фон”, „Біт”, „Метро”.  Протягом вечірки гостей будуть розважати Ексклюзив-шоу комплексу „Метро” „Ред фон” та відомий шоу-балет „Сіріус”. Спеціальним гостем цього заходу стане проект Stereoliza – суміш поп-музики, елементів хіп-хопу та електроніки, зорієнтованої на молодого слухача. Також будуть номінації „Міс”, „Містер” і „Пара” вечірки. Вдень проводитимуться чемпіонати з баскетболу та боксу.
 Ціна квитка на триденну вечірку становитиме 100 гривень. Ще організатори планують забезпечити усіх бажаючих одноразовими квитками ціною 50 гривень. Наразі зареєстровано 50 осіб (реєстрація працює вже два дні), найбільшого ажіотажу організатори очікують напередодні вечірки.
 Учасники повинні протягом трьох днів перебувати у розважальному комплексі „Метро”, і лише тоді таких осіб буде зареєстровано до „Книги рекордів України”. Організатори дозволяють усім бажаючим брати із собою спальні мішки та засоби гігієни, для учасників працюватимуть душові кабінки та будуть відведені території для спання. Також чергуватимуть медики та охорона. Спонсори вечірки забезпечуватимуть гостей харчуванням протягом трьох днів.
 Завершиться вечірка в понеділок, 13 листопада, о 9.00 реєстрацією рекорду та урочистим нагородженням подарунками та дипломами за участю представників „Книги рекордів України”. Одразу буде подана заявка до світової „Книги рекордів Гіннесса” про встановленнгя нового рекорду в категорії „Мистецтво” – найтриваліша музична вечірка в режимі нон-стоп.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ