Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хворим дітям дарують «Три години Щастя»

У Львові ось уже рік діє проект «Три години Щастя» для дітей-пацієнтів хірургічного відділення Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні, що на вул. Дністерській, 27, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Працівники УДЮМК Залізничного р-ну спільно з НСОУ «Пласт» щовівторка у вечірній час проводить різного роду майстер-класи та розвиваючі ігри для маленьких пацієнтів.

 

«Усі ресурси, які залучені до роботи з дітьми – власні ресурси волонтерів. Ресурс, який найважче здобувається – вільний від роботи та навчання час і психологічна готовність до занять з дітьми та батьками, які перебувають у лікарні. Автор ідеї створення такого проекту – колишній семінарист духовної семінарії Святого Духа брат Олег Головацький», - розповіла координатор проекту Христина Федотова. 

 

«Важливо додати, що міські установи дитячо-юнацьких молодіжних клубів, більше знані як УДЮМКи, та НСОУ «Пласт» своєю діяльністю охоплюють всі дитячі соціальні групи й у своїй  щоденній праці чи окремими проектами намагаються допомогти дітям щодня переживати свої три години Щастя», - додала спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту Ліна Полихата.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ